2012. április 14., szombat

Félelem 1.0


Az elkötelezettségtől való félelmünk is olykor eléggé gátat tud szabni életünknek. Mert milyen jól hangzik az hogy ma megkapod életed utolsó első csókját (Randigurus szöveg,de nagyon megtetszett), valahogy elmarad a bizsergés utána.
 Pedig nem lenne szabad feladni ilyen könnyen, csak nem tudjuk sohasem mit rontottunk el. Illetve ha nincs is elrontva, valami hiányzik a következő lépéshez, lehet ez belső félelem, vagy az univerzum van épp mással elfoglalva és nem ér rá hogy a sorsunkat segítse. Jókor jót mondani, ami kicsit vicces, de minden egyes mosolyba ott rejlik a komolyság,ami legbelül mindig is ott volt,csak próbáljuk elrejteni a világ elől a hisztizős, néha túl érzelmes énünket!Mert a lányok nem szeretik a túl érzelgős embereket,nekik egy bástya kell,amire támaszkodhatnak,ami megvédi őket minden pillanatban. Az is jó ha néha érzelmes vagy, csak nem szabad hagyni hogy ez az érés mindennapos legyen!Romantika nélkül meghal a kapcsolat és az életkedv odavész,ha nem tudunk mindennap egy aranyos mosolyt csalni az arcokra. Nem kell mindig a virág, nem kell a bonbonok se szeri se száma, pár szép szó és pár bók és egy kis odafigyelés, és minden szép és jó!
És tényleg mennyire mellbevágó dolog,mikor észrevesszük,hogy csinálhatunk bármit, akár egy új csodát,vagy bármit, alig van aki észreveszi, és ha pár napig elrejtőzünk a világ elől, túl kevés ember veszi észre hogy te jó ég, ma se láttam azt a fiatalembert,akit a múltkor is. És eshetünk olyan csapdákba, hogyha van egy kapcsolatunk,és minden szép és jó benne,mennyivel szebb a világ,de ha mégse jön össze a nagy szerelem vagy a tökéletes nap,attól a világ teszi a dolgát.

„Nincs rosszabb, mint úgy érezni, hogy senkit nem érdekel, hogy létezünk, hogy senki nem figyel arra, amit mondunk, és hogy a világ tökéletesen működik a mi zavaró jelenlétünk nélkül is.” P Coelho

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése