2012. október 21., vasárnap

Megint egy még egy nyár … Illetve volt ...


És a nagy kánikula megérkezésével,a mindent elsöprő nagy szerelem még mindig várat magára. De legalább eljutottam arra a szintre,hogy lassan de biztosan,kezdem magam jól érezni a bőrömben,ki tudja meddig de most jó,és ehhez csak annyi hiányzott,hogy némi testmozgás mellett új és régi arcokat lássak viszont. Nem tudok megmaradni sokáig egy helyben,és ezt nem tudom kinőni,szükségem van a mozgásra,és ahogy a kondícióm is kezd visszatérni,néha a magabiztosságom is előtérbe kerül,és próbálom nap mint nap elkerülni azokat a helyzeteket és embereket akik kevésbé vannak rám jó hatással.

A nagyon nagyra visszatérve,talán jobb is hogy más utakon és a kölcsönös egymásra való odafigyelés zsákutcába jutott,illetve idő és érdeklődés hiányába elmaradt. És talán jobb lett volna az út elején tisztázni,ki-merre-meddig-miért. Nem játszunk szerepet senki kedvéért.

És talán nem is Ő akire annyira vágytam,illetve már sose derül ki,mi lett volna ha … Mert azoknak a mondatoknak amik így kezdődnek,soha nincs értelmük. Második esély nincs,illetve tiszta lappal második nekifutás nem a legjobb ötlet. Sőt,most nekem nincs időm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése